Company

Eisner Industri Automation

Naurbjergvej 22

4623 Lille Skensved

 

Tlf. +45 5616 7352

Email. jhe@eisner-ia.dk

Other Information

    Quick Links

 

 

Eisner Industri Automation er et veletableret EL- Automationsfirma, som er grundlagt i 1999 og beliggende i Lille Skensved.

 

Vi har specialiseret os i levering af avancerede og komplekse automationsløsninger til specielt de danske maskinbyggere og større slutkunder med egen maskinproduktion eller projektafdeling.

 

Vi har valgt at specialisere os inden for de to førende PLC fabrikater, nemlig Allen-Bradley og Siemens. Men programmerer også i andre systemer.

 

Udover vores special viden indenfor motion og servo systemer besidder vi ligledes en meget bred og stor faglig kompetence indenfor programmering af avancerede PLC styringer, skærmbetjeninger (HMI), SCADA systemer, vision systemer, robot anlæg. Samt dataopsamling til præsentation af produktionsdata for nærmere analyse.

 

Vi har programmører som alle har en lang erfaring indenfor forskellige grene af automationsbranchen. Vi tilstræber til stadighed, at kende alle områder helt til fingerspidserne, derfor har vi opdelt programmørerne og tilknyttet dem til hver deres specialeområde. Vi sætter en stor ære i, at levere højkvalitets projekter til vores kunder. Da det er meget motiverende at kunderne vender tilbage med positiv respons.

 

 

 

Vi tester altid vores programmer så meget som muligt med diverse simuleringsværktøjer samt testudstyr mm. Inden en idriftsættelse hos kunden. Dette gør vi primært for at spare dyre produktionstimer hvor anlægget ikke kan producere normalt, samt for at reducere indkøringstiden.

 

Vi betragter ikke et projekt for afsluttet, før slut dokumentationen er afleveret. Vi mener at denne dokumentation er næsten ligeså vigtig, som selve programmeringen.

 

Vi arbejder for længerevarende forretningrelationer da begge parter får mest mulig ud af dette, når en gensidig fortrolighed opnås. Man er ikke i tvivl om hinandens standpunkter, krav, forventninger og ønsker, hvilket normalt gør at projekterne bliver bedre og udført hurtigere og dermed billigere.

 

Vi har meget få "en gangs kunder", da vi netop gør alt for at opnå længerevarende forretningsrelationer.

 

Copyright ® 2007 Eisner Industri Automation